Ildsjæle skal der til!

Biogas Brålanda har været længe undervejs - og i en lang periode så det ikke ligefrem ud til, at projektet nogensinde skulle blive virkelighed

At anlæggene nu alligevel er ved at blive bygget og gasrørene ved at blive samlet skyldes, at processen entusiastisk er blevet drevet frem samtidigt med, at der blevet skabt en unik holdånd blandt de involverede parter.

Peter Eriksson er idémanden og en af de centrale ildsjæle bag projektet. Han er selv landmand bosat i lokalområdet og har været med fra den første ansøgning om midler til den første pilotundersøgelse.

Siden kom Karin Stenlund til. Hun var ansat på Innovatum Technology i Trollhättan, der havde erfaring, ekspertise og netværk til at koordinere store projekter.

Innovatum overtog i første omgang projektejerskabet og sammen gik projektleder Peter og projektkoordinator Karin i gang med at visualisere projektet og processen. Interessen for projektet blev hurtigt vakt og nye partnere meldte sig hurtigt på banen.

I den forbindelse har projektteamet brugt megen tid og energi på, at alle fra starten har følt sig som en del af projektet og forstået vigtigheden af, at processerne har brug for tid for at gå sin gang.